Vi åtar oss gärna det ingen annan vill!
Vi älskar udda uppdrag! När vi får höra att någon frågat runt på många ställen om en viss lösning utan att få napp då lystrar vi lite extra. Vi har ingen slimmad produktionslinje alltså kan vi få in nästan vad som helst. Här presenterar vi några av de uppdrag vi har gjort hitills och tipsar om idéer ingen ännu bett oss åstadkomma. 

Att fråga kostar ingeting! Vi är alltid öppna för en ny idé och lyssnar kostnadsfritt till dess vi förstått andemeningen i vad du vill ha. Då ber vi att få återkomma med ett förslag och en offert innan du tackar ja och ger oss uppdraget. Vi jobbar alltid mot fast pris så du vet vad notan slutar på.
Strandskata i ny kostym
Detta var en gammal skolplanch som visserligen satt bakom glas o ram men som hade kanat ner och trasats sönder i kanterna. Vi lossadde försiktigt ramen och tog ut originalet,  fotgraferade av bilden. Den "nya" bliden stämdes av mot originalet och snyggades till i kanterna. Vi skrev ut  ut den på nytt papper och satte den bakom nytt glas och ram. Originalet placerades bakom och finns kvar i befintligt skick.
Upplyst konst
Genom att montera bild och belysning i ett antikt fönster skapar vi ett lysande och unikt konstverk. Förutom fönster av alla sorter och former kan vi också montera i andra föremål såväl antika som nya. Här är det bara fantasin som sätter gränser.