VÄLKOMMEN TILL OSS! ETT LITET FÖRETAG MED STOR KÄNSLA FÖR BILDER
OM TAVELMAKAREN
Jo, vi är ett litet företag och det har vi tänkt förbli.
Hela företaget uppstod ur ett behov av att få fram reproduktioner av bilder med rätt kvalitet och i små upplagor. Det kan väl inte vara så svårt, kan man tycka. Det finns ju gott om kunnigt folk i den branschen. Men det uppstod problem när vårt andra krav kom in i bilden - full kontroll.

Full kontroll på hela processen
Vi vill dessutom ha en service som innebär att vi kan ha full kontroll på hela processen, från idé till färdig produkt. Detta är en kombination som visat sig vara svårt att åstadkomma bland konkurrenter. Vi har i alla fall inte hittat den.

Nåja, kan vi inte hitta den hos någon annan får vi väl åstadkomma den själv. Och det är därför vi aldrig ska bli något annat än ett litet företag.

VI VILL ATT DU SOM KUND:
- Ska veta vem som har gjort vad med dina bilder när du vill.
- Ska kunna välja att komma in till oss och titta på din bild hela vägen i produktionen om du vill.
- Ska kunna få kontakt med dem som bearbetat din bild, och om du har några frågor alltid ha en person att kommunicera med även om vi tar hjälp av internet.
Ekonomi & marknadsföring
Har du frågor gällande priser, fakturor och annat praktiskt är det Brittinger du skall tala med.
Hon är dessutom fantastiskt bra att diskutera med om du har funderingar kring din egen marknadföring eller om du har strategiska spörsmål gällande såväl verksamhet som ekonomi. När det gäller företagande har hon en gedigen kunskap och erfarenhet plus en massa kluriga idéer.
Fotografering & bildbearbetning
Har du frågor kring bilder är det Therese du skall prata med.
Hon är kunnig såväl som fotograf som kopist/bildbehandlare. Filformat, storlekar färgkalibrering och annat går som en dans. Men riktigt roligt tycker hon att det är om hon får lov att leka med bilderna och ta fram dess potential fullt ut.